Stort caviar test!

Återkommer senare med en djupanalys. Bedömmer lukt, utseende, konsistens, smak samt eftersmak!! Kommer även läsa på vad caviar egentligen är, har en del frågor som:
- Vilken fisk producerar den "vanliga caviaren"?
- När caviarkornen varierar i storlek från märke till märke, är det olika fiskar?
- Varför kostar rysk (beluga m.fl.) och iransk caviar flera tusen?
- Skillnad på svart, röd och vit caviar?
- Vad är egentligen tångcaviar?

Ska bli spännande, gillar att snacksa på caviar som ni vet genom bloggen :) 
Men vilken är egentligen bäst? Går ikväll igenom de vanligaste röda sorterna+en vit från ishavsrom. 

Nu tänker många nyfiket - Varför valde hon inte svart caviar då?
Svar: Jag tycker den röda smakmässigt är skarpare och har djupare karaktär, tror den är "lättare" att bedömma som nybörjare. Jag, som snart kan kalla mig caviarexpert, väljer därav röd.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0